UTAMA

HI I'M AZLIN ALIAS

Authorized Health Planner

Penapis Air Coway Promosi Terbaru

Di Sini lah Tempatnya Semua Promosi Harga Serta Informasi Terbaru !

Promosi Neo Plus
details
Promosi Outright Cash
Click Here
Pomosi Trade X5
Click Here
Promosi Online
Anda boleh terus buat pesanan disini
Click Here
Previous
Next
PRODUCT COLLECTIONS
penapis air semua katalog
PENAPIS AIR
PENAPIS UDARA
TILAM / MATTRESS
BILIK AIR
eCOWAY MALL
COWAY MALL ONLINE SHOPPING
PELUANG KERJAYA
CUSTOMER LOVE

“Saya sangat suka tengok isteri saya pakai,Sampai hari ini saya tengok dia happy.ALHAMDULILLAH isteri saya seronok bila dapat pembantu ini.”

testimoni penapis air coway

Encik Yazid

“Dulu,memang susah nak suruh anak-anak  minum air masak,semenjak ada mesin coway ni Saya sangat suka tengok anak saya minum air masak sekarang.”

testimoni penapis air coway

PN Fairuz

“Inilah hasil sumbangan anda semua utk sek agama Pondok An nur Penor,Moga Allah limpahkan rezeki pada anda yang memberi sumbangan itu,”

testimoni penapis air coway 3

Ust Rosmaini

DAFTAR SEGERA ! FREEGIFT MENARIK DARI COWAY BERNILAI RM100 INI AKAN JADI MILIK ANDA 

FOLLOW ME

Light up everybody. Join me in the socmed.

Soalan Lazim Pengguna Coway (FAQs)

TERDAPAT PELBAGAI KEMUSYKILAN TENTANG PEMBELIAN, PERBANDINGAN DAN FAEDAH DARI PELABURAN KESIHATAN COWAY. BERIKUT DIBERIKAN CONTOH-CONTOH PERSOALAN DAN RUNGKAIAN DISEDIAKAN TERKEMUDIAN.

Jawapan: 

Benar terdapat pelbagai jenama terkemuka diluar sana namun teknologi COWAY dan RnD (Research and Development) mendahului jenama-jenama tersebut, 

pengalaman coway lebih gah berbanding jenama terkenal kerana sistem pengkhususan dan penjenamaan adalah tertumpu kepada penapis udara dan air. Kesimpulannya ,COWAY ialah jenama terunggul penapis air anda.

Coway di datangkan dalam pakej servis tahunan, berbanding jenama lain yang anda kadangkala tidak tahu asal usulnya , barangkali servis mereka sangat mengecewakan,

 sya sendiri telah banyak mencuba penapis air pelbagai jenama namun servis yang tidak berkala dan layanan acuh tak acuh menyebabkan saya bertukar kepada COWAY, mmg lah mahal sikit tapi puas hati.

Jawapan:

Jika anda beli cash, anda layak menerima servis dan waranti percuma selama setahun (tertakluk kepada perubahan semasa), waranti termasuk motor, dan semua alat ganti, servis setahun termasuk penukaran 2 filter yang bernilai serendah RM 500 mengikut model.

Beli hutang,atau ansuran, Anda dah tak perlu nak pening kepala untuk mempebaharui servis tahunan kerana harga ansuran selama 5 Tahun , dah di kira sekali dengan waranti dan servis 5 tahun, tiada caj tambahan.

Jawapan:

Saya galakkan guna potongan kredit kad, bulan-bulan dapat point untuk penggunaan kredit kad oleh bank pengeluar, urusan permohonan juga mudah sebab hanya kad pengenalan dan nombor kredit kad diperlukan.

Jika pakai autodebit dari bank, banyak dokumen anda perlukan seperti penyata gaji ,  KWSP , bank statement, sesetengah pelanggan kurang selesa untuk mendedahkan maklumat ini. Namun apalah yang perlu dikhuatiri, semuanya untuk kesihatan anda juga.

Jawapan:

Borang yang lengkap akan dihantar ke pengurusan COWAY biasanya berada di setiap bandar-bandar terdekat anda, setelah maklumat anda di key-in dalam sistem kami, tunggu panggilan dari pihak Bank untuk pengesahan, dan setelah akaun anda disahkan, 

Wakil perkhidmatan kami akan menghubungi anda untuk maklumat lanjut mengenai alamat pemasangan, dan akhir sekali , juruteknik kami yang bertauliah akan menelefon anda menandakan anda akan menikmati perkhidmatan dalam masa terdekat.

Jawapan:

Selagi kampung anda ada akses ke jalan raya , dan ada perkhidmatan perpaipan, anda dapat menikmati kemudahan air bersih dari penapis air COWAY, bagi penapis udara , anda boleh fikirkan cara yang sesuai, namun berani saya katakan COWAY anda bersiaran seluruh MALAYSIA.

Authorized Agent

ejen coway kuantan malaysia

Name : Azlin Alias
Coway ID : 555208
Phone : 601172174377
Email : alim7737@gmail.com

Terms Of Use

 

This is not Coway’s official website. This website is owned by Azlin Alias ( 555208 ) Coway Authorized Health Planner. All information in this website is generated from the official website of Coway Malaysia. Any information different from the official website will not be convicted against Coway (M) Sdn. Bhd.

Open chat
Boleh saya Bantu