PENAPIS AIR COWAY SEMUA PRODUK

Penapis Air Coway Jenis Berdiri (Standing)

Penapis Air Core

RO Water Purifier
RM 132.00
Rental
RM 4,330.00
Outright

Categories: 
Tags: 

Penapis Air Harry

Mineral Water Purifier
RM 123.00

RM 3,960.00

Penapis Air Lucy Plus

RO Water Purifier
RM 190.00

RM 8,000.00

Categories: 
Tags: 

Penapis Air Coway Jenis Atas Meja (Table Top)

Penapis Air Neo Plus

RO Water Purifier
RM 109.00

RM 3,640.00

Categories: Tags: 

Penapis Air Kecil

Mineral Water Purifier
RM 115.00

RM 3,590.00

Penapis Air Villaem2

RO Water Purifier
RM 120.00

RM 3,900.00

Categories: 

Tags: 

Penapis Air Glaze

RO Water Purifier
RM 119.00

RM 3,900.00

Categories: 
Tags: 

Penapis Air Ombak

RO Water Purifier
RM 140.00

RM 4,300.00

Categories: 
Tags: 

Penapis Air Inception

Alkaline Water Purifier
RM 184.00

RM 7,070.00

Penapis Air Cinnamon

RO Water Purifier
RM 69.00

RM 2,490.00

Categories: 

Kenapa Penapis Air Coway sentiasa menjadi pilihan pengguna ?

Terdapat 3 jenis air yang di hasilkan :

1. Penapis air Reverse Osmosis (RO)
  • Menapis bakteria, virus dan bahan kimia terutamanya logam berat yang sukar ditapis seperti merkuri, arsenik dan plumbum.

  • Salah satu sistem penapisan yang paling bersih. Tanya dengan kami  untuk detail produk supaya anda lebih jelas dan faham dan semua konsultasi ini adalah PERCUMA!

2. Penapis Air Coway Nanotrap
  • Menghasilkan air bersih yang mengandungi mineral

  • Mempunyai 3 suhu air  (panas, sejuk dan suhu bilik)

  • Menghapuskan bakteria, logam berat dan virus. Tanya dengan kami untuk konsultasi percuma

3. Penapis Air Coway Alkali (Premium Produk Coway)
Menghasilkan air yang memiliki ion positif yang tinggi dan kaya dengan mineral seperti kalsium, magnesium, natrium dan sebagainya yang membantu meningkatkan metabolisma dan pelinciran sendi
  • Air berasid yang dihasilkan (hasil buangan) boleh digunakan untuk cuci tandas, kotoran degil dan lantai.

Soalan Lazim Pengguna Coway (FAQs)

TERDAPAT PELBAGAI KEMUSYKILAN TENTANG PEMBELIAN, PERBANDINGAN DAN FAEDAH DARI PELABURAN KESIHATAN COWAY. BERIKUT DIBERIKAN CONTOH-CONTOH PERSOALAN DAN RUNGKAIAN DISEDIAKAN TERKEMUDIAN.

Jawapan: 

Benar terdapat pelbagai jenama terkemuka diluar sana namun teknologi COWAY dan RnD (Research and Development) mendahului jenama-jenama tersebut, 

pengalaman coway lebih gah berbanding jenama terkenal kerana sistem pengkhususan dan penjenamaan adalah tertumpu kepada penapis udara dan air. Kesimpulannya ,COWAY ialah jenama terunggul penapis air anda.

Coway di datangkan dalam pakej servis tahunan, berbanding jenama lain yang anda kadangkala tidak tahu asal usulnya , barangkali servis mereka sangat mengecewakan,

 sya sendiri telah banyak mencuba penapis air pelbagai jenama namun servis yang tidak berkala dan layanan acuh tak acuh menyebabkan saya bertukar kepada COWAY, mmg lah mahal sikit tapi puas hati.

Jawapan:

Jika anda beli cash, anda layak menerima servis dan waranti percuma selama setahun (tertakluk kepada perubahan semasa), waranti termasuk motor, dan semua alat ganti, servis setahun termasuk penukaran 2 filter yang bernilai serendah RM 500 mengikut model.

Beli hutang,atau ansuran, Anda dah tak perlu nak pening kepala untuk mempebaharui servis tahunan kerana harga ansuran selama 5 Tahun , dah di kira sekali dengan waranti dan servis 5 tahun, tiada caj tambahan.

Jawapan:

Saya galakkan guna potongan kredit kad, bulan-bulan dapat point untuk penggunaan kredit kad oleh bank pengeluar, urusan permohonan juga mudah sebab hanya kad pengenalan dan nombor kredit kad diperlukan.

Jika pakai autodebit dari bank, banyak dokumen anda perlukan seperti penyata gaji ,  KWSP , bank statement, sesetengah pelanggan kurang selesa untuk mendedahkan maklumat ini. Namun apalah yang perlu dikhuatiri, semuanya untuk kesihatan anda juga.

Jawapan:

Borang yang lengkap akan dihantar ke pengurusan COWAY biasanya berada di setiap bandar-bandar terdekat anda, setelah maklumat anda di key-in dalam sistem kami, tunggu panggilan dari pihak Bank untuk pengesahan, dan setelah akaun anda disahkan, 

Wakil perkhidmatan kami akan menghubungi anda untuk maklumat lanjut mengenai alamat pemasangan, dan akhir sekali , juruteknik kami yang bertauliah akan menelefon anda menandakan anda akan menikmati perkhidmatan dalam masa terdekat.

Jawapan:

Selagi kampung anda ada akses ke jalan raya , dan ada perkhidmatan perpaipan, anda dapat menikmati kemudahan air bersih dari penapis air COWAY, bagi penapis udara , anda boleh fikirkan cara yang sesuai, namun berani saya katakan COWAY anda bersiaran seluruh MALAYSIA.

Authorized Agent

ejen coway kuantan malaysia

Name : Azlin Alias
Coway ID : 555208
Phone : 601172174377
Email : alim7737@gmail.com

Terms Of Use

 

This is not Coway’s official website. This website is owned by Azlin Alias ( 555208 ) Coway Authorized Health Planner. All information in this website is generated from the official website of Coway Malaysia. Any information different from the official website will not be convicted against Coway (M) Sdn. Bhd.

Open chat
Boleh saya Bantu