Penapis Air Kecil Coway

Home / Penapis Air / Penapis Air kecil coway

Penapis Air kecil

JENIS TAPISAN: MINERAL

KAPASITI TANGKI: 1.35 LITER

SUHU: PANAS , SUAM, SEJUK DAN BIASA

BELIAN: RM3,590 / SEWABELI: RM115 RM77

 • LAYAK UNTUK PELANGGAN INDIVIDU SAHAJA
 • PERCUMA PENDAFTARAN RM200
 • 7 TAHUN SERVIS & WARANTI
 • HARGA BIASA RM115

  ❌ YURAN PENDAFTARAN RM200
  ✅ HANYA RM77 sahaja siap pasang

  Bulan Pertama – Pasang Produk

  Bulan Kedua – TIDAK PERLU bayar
  Bulan Ketiga dan seterusnya – mula bayar RM77 sebulan

  ✅ PERCUMA Full Warranty termasuk servis, filter dan alat ganti sehingga 7 TAHUN
  ✅ PERCUMA Penghantaran dan Pemasangan

  Saya Nak!

Categories:

DETAILS
Model

Penapis Air kecil

ColourSago Beige
Filtration MethodNanotrap™
Tank CapacityDirect Flow Ambient Water1.35 Litres Cold WaterInstant Hot Water
FiltersNanotrap™Plus Inno-Sense (D) (Post-Carbon + Fine)
Power ConsumptionHeater 2230W – 2720WCompressor 0.5A
Dimensions (W x D x H)180 x 440 x 422 mm
Net Weight10.0 kg

RENTAL PROCESSING FEE (RPF)

RPF for each promotion is as shown belowCOWAY FIESTA :      waive RM200 RPF

WOW 5              :      waive RM200 RPF

WOW 7              :      waive RM200 RPF

Penapis Air Coway Kecil adalah model terbaru digital dilengkapi 5 suhu pilihan iaitu panas, kurang panas, suam, biasa dan sejuk. Coway kecil menggunakan teknologi pengaliran air secara direct dengan rekaan yang minimalis.

Coway Kecil ini sangat sesuai bagi keluarga kapasiti kecil hingga sederhana dan mempunyai ruang dapur yang agak terhad seperti di rumah teres, apartment dan kondominium. Saiznya yang kecil dan ringan amat penting untuk menjimatkan ruang!Dan yang menariknya ialah pengguna Coway Kecil akan dapat menikmati air suhu Biasa & Panas secara pantas dan terus dari air paip yang telah ditapis. Hanya air sejuk sahaja yang mempunyai simpanan tangki di dalamnya.Penggunaan elektrik bagi model kecil ini adala h rendah berbanding model ‘tankless’ jenama lain.

Coway Kecil mempunyai 5 tetapan suhu pilihan iaitu KOPI, TEH, SUSU BAYI, SEJUK dan BIASA. Jadi, anda boleh pilih mengikut tetapan yang anda inginkan dengan hanya sentuhan mudah.Anda juga dapat memilih 4 tetapan isipadu air yang diinginkan iaitu 250, 500, 1000ml atau ‘Continuous’. Setiap had mempunyai fungsi bagi kegunaan seharian anda.1 Cawan = 250ML (Sesuai untuk teh, kopi, susu bayi dan air untuk diminum)2 Cawan = 500mL (Sesuai untuk buat kek dan memasak)Periuk = 1000ML (Sesuai untuk isi air dalam botol dan jug)“Continuous’ = Pengeluaran Terus (Sesuai untuk mandikan bayi dan simpan air dalam bekas yang besar)

CIRI-CIRI Coway Kecil

 1.  5 Tetapan suhu – Mempunyai 5 suhu air iaitu panas, kurang panas, suam, sejuk dan biasa / suhu bilik. Boleh pilih untuk kegunaan Kopi, Teh, Susu Bayi, Sejuk atau Biasa.

2.  Air Biasa & Panas ‘Direct’- Teknologi kadar pengaliran air secara terus tanpa tangki membolehkan anda ambil air suhu biasa sepantas 0 dan air suhu panas sepantas 3 saat pada bila-bila sahaja.

3.  Ultra slim design – Sangat slim dan ringan. Mudah untuk diisi di ruang yang sempit. Tiada masalah ruang.

4.  Hot Lock Button – Elak orang tua dan kanak-kanak tertekan air panas.

SPESIFIKASI COWAY KECIL

1. Kapasiti tangki: Suhu Biasa (Direct) | Sejuk 1.35 L | Panas (Direct)2. Dimensi (W x D x H): 80 x 440 x 422 mm3. Penggunaan tenaga: Compressor 0.5 A | Heater 2230-2720 W4. Berat bersih: 10.0 kg5. Sistem tapisan:

a)8″ Core Filter Coway Nanotrap™

b)8″ Plus Inno-Sense (Post-Carbon + Fine)

Penapis air Coway Kecil mempunyai kelebihan dari saiz dan teknologinya iaitu menggunakan paparan digital dan anda dapat menikmati suhu air biasa dan panas tanpa had sepantas mungkin dengan hanya satu sentuhan!Anda tak perlu tunggu lagi untuk air penuh dalam tangki malah anda boleh ambil air biasa secara terus pada bila-bila masa sahaja sepantas 0 saat dan air panas sepantas 3 saat.

Saiznya yang kecil selebar 7 inci akan menarik minat mereka yang inginkan konsep minimalis di ruang dapur.

Model kecil direka lanjutan daripada permintaan ramai rakyat Malaysia yang inginkan penapis air yang mempunyai rekaan slim, pengaliran air secara terus, paparan digital, mempunyai kawalan tetapan suhu & isipadu yang diinginkan, dan mereka mahukan air panas dengan sepantas mungkin!

Open chat
Boleh saya Bantu