Promosi Coway Tahun 2022

[MURAH] Promosi Penapis Air Coway Harga Murah Cash 2022

ADAKAH ANDA MENCARI PENAPIS AIR MURAH?

PERCUMA PEMASANGAN & SERVIS DAN JUGA DAFTAR DISKAUN RM200

Click Here
Click Here
Click Here
Click Here
Click Here
Click Here
Click Here
Click Here
Previous
Next

Promosi Coway Penapis Air, Udara ,Tilam

PROMOSI COWAY WOW SERIES BULAN INI

Cinnamon
(Penapis Air)
Normal Price RM 110.00
Promo Price RM 69.00

SHOP NOW

Neo Plus
(Penapis Air)
Normal Price RM 109.00
Promo Price RM 65.00

SHOP NOW

Kecil
(Penapis Air)
Normal Price RM 115.00
Promo Price RM 77.00

SHOP NOW

Storm
(Penapis Udara)
Normal Price RM 90.00
Promo Price RM 70.00

SHOP NOW

Lombok 3
(Penapis Udara)
Normal Price RM 109.00
Promo Price RM 90.00

SHOP NOW

Bateri Bidet
(Bilik  Air)
Normal Price RM 49.00
Promo Price RM 39.00

SHOP NOW

Tilam Prime Series
(Mattress)
Normal Price RM 129.00
Promo Price RM 99.00

SHOP NOW

JOM TUKAR PROMOSI COWAY BULAN INI

Penapis Air Ombak
(Penapis Air)
Normal Price RM 140.00
Promo Rental Price RM 1 30.00

NormalCash / Outright Price RM 4300.00

Promo Cash / Outright Price RM 3,440.00

SHOP NOW

Syaratnya Mudah Sahaja , Hanya Ada Penapis Air Selain Dari Brand Coway

promosi jom tukar ombak
Promosi COWAY Trade X5 (Tukar produk Coway yang lama kepada yang baru)

Trade In produk penapis air coway lama kepada penapis air yang paling laris dengan harga yang sangat rendah.

* PERCUMA servis penjagaan setiap 2 bulan dan penukaran filter secara berkala setiap 4 – 6 bulan selama 5 tahun bagi skim bayar bulanan.

Boleh pakai penapis air model baharu dan lebih canggih dengan bayaran yang lebih rendah. best sangat, bahagia sangat.
PAKEJ PROMOSI COMBO COWAY BULAN INI

Nikmati penjimatan sewa bulanan dengan pakej combo. Enjoy 2 products with 1 rental fee.

Tertakluk pada Terma & Syarat – Untuk pemegang Credit Card atau Debit Card terpilih sahaja

Penapis Air Neo Plus + Storm
(Penapis Air + Penapis Udara)
Normal Price RM 199.00
Promo Price RM 144.00

SHOP NOW

promosi combo neo plus & storm
promosi combo neo plus & storm

Penapis Air Neo Plus + Lombok3
(Penapis Air + Penapis Udara)
Normal Price RM 218.00
Promo Price RM 164.00

SHOP NOW

promosi combo neo plus & lombok3
promosi combo neo plus & lombok3

Penapis Air Villaem2 + Storm
(Penapis Air + Penapis Udara)
Normal Price RM 210.00
Promo Price RM 179.00

SHOP NOW

promosi combo illaem2 & storm
promosi combo illaem2 & storm

Penapis Air Villaem2 + Lombok3
(Penapis Air + Penapis Udara)
Normal Price RM 229.00
Promo Price RM 199.00

SHOP NOW

promosi combo villaem2 & lombok3
promosi combo villaem2 & lombok3

Penapis Air Ombak + Storm
(Penapis Air + Penapis Udara)
Normal Price RM 230.00
Promo Price RM 199.00

SHOP NOW

promosi combo ombak & storm
promosi combo ombak & storm

Penapis Air Ombak + Lombok3
(Penapis Air + Penapis Udara)
Normal Price RM 249.00
Promo Price RM 219.00

SHOP NOW

promosi combo ombak & lombok3
promosi combo ombak & lombok3
PROMOSI ICARE COWAY BULAN INI

PROMOSI COWAY CORPORATE RENTAL

WOW5 PROMOSI COWAY SERIES BULAN INI

Penapis Air Villaem2
(Penapis Air)
Normal Price RM 120.00
Promo Price RM 104.00

SHOP NOW

Penapis Air Harry
(Penapis Air)
Normal Price RM 123.00
Promo Price RM 103.00

SHOP NOW

Penapis Air Core
(Penapis Air)
Normal Price RM 132.00
Promo Price RM 112.00

SHOP NOW

CASH / OUTRIGHT PROMOSI COWAY BULAN INI

OMBAK JOM TUKAR

FREE GIFT PROMO

MATTRESS TILAM PROMOSI COWAY TERBARU

tilam ccoway mattress

TILAM MEWAH / PRIME MATTRESS

Tilam mewah yang julung-julung kalinya dijual secara bayaran bulanan dan didatangkan dengan servis penjagaan. Tilam Coway mempunyai ciri-ciri premium untuk anda tidur berkualiti. Ia diperbuat daripada 5 bahan lapisan iaitu anti-static fabric, latex, memory foam, pocketed spring dan coconut fibre.

Tilam Single Coway

(MATTRESS SET)
Normal Price RM 159.00
Promo Price RM 119.00

(MATTRESS ONLY)
Normal Price RM 129.00
Promo Price RM 99.00

SHOP NOW

Tilam Queen Coway

(MATTRESS SET)
Normal Price RM 169.00
Promo Price RM 139.00

(MATTRESS ONLY)
Normal Price RM 139.00
Promo Price RM 109.00

SHOP NOW

Tilam King Coway

(MATTRESS SET)
Normal Price RM 189.00
Promo Price RM 159.00

(MATTRESS ONLY)
Normal Price RM 159.00
Promo Price RM 129.00

SHOP NOW

* PERCUMA servis penjagaan setiap 4 bulan dan tambahan topper baru setiap 3 tahun selama 5 tahun bagi skim bayar bulanan.

Anda nak tidur di atas tilam hotel mewah 5 bintang dengan hanya RM5* satu malam?

Ya, tilam coway adalah jawapannya. Selepas ini setiap hari anda bakal tidur di atas tilam dan katil mewah ini.

APA 8 KELEBIHAN YANG ANDA DAPAT JIKA BELI COWAY SEKARANG ?

*Tertakluk kepada terma & syarat.

REWARD COWAY HELP OFFICIAL
number, pay, digit-1019717.jpg

Kontrak Coway menawarkan kontrak minimum 3 tahun maksimum 5 tahun,

number, pay, digit-1019719.jpg

Filter Water filter Coway akan ditukar filter setiap 4 bulan /jenama X hanya tukar filter setiap 8 bulan.

number, pay, digit-1019720.jpg

Plastik Tanpa BPA macam yang digunakan untuk membuat botol susu. Memang terbukti secara klinikal yang ia adalah selamat.

number, pay, digit-1019721.jpg

After Sales Service Kelebihan after sales service Coway. Coway menawarkan servis setiap 2 bulan,

number, pay, digit-1019722.jpg

Tangki Coway mempunyai tangki yang lebih besar berbanding jenama x .

number, pay, digit-1019724.jpg

Sijil Halal Coway mempunyai sijil halal Jakim. Kelebihan Coway adalah pegawai Jakim memang melawat kilang Coway di Korea.

number, pay, digit-1019725.jpg

Platinum Award Coway mendapat Platinum Award (Trusted Brand in Asia)

number, pay, digit-1019726.jpg

Top 10 Mengikut kajian survey pengguna, Coway adalah Top 10 Brand yang dipercayai di Malaysia.

TESTIMONI PELANGGAN COWAY

Jom Baca Perkongsian Yang Dah Menggunakan Produk Coway

“Saya sangat suka tengok isteri saya pakai,Sampai hari ini saya tengok dia happy.ALHAMDULILLAH isteri saya seronok bila dapat pembantu ini.”

testimoni penapis air coway

Encik Yazid

Pekan

“Dulu,memang susah nak suruh anak-anak  minum air masak,semenjak ada mesin coway ni Saya sangat suka tengok anak saya minum air masak sekarang.”

testimoni penapis air coway

PN Fairuz

Kuantan

“Inilah hasil sumbangan anda semua utk sek agama Pondok An nur Penor,Moga Allah limpahkan rezeki pada anda yang memberi sumbangan itu,”

testimoni penapis air coway 3

Ust Rosmaini

Kempadang

JOM GRAB PROMOSI COWAY

RUGINYA JIKA ANDA TIDAK MEMBELI SEKARANG !

DAFTAR SEKARANG ! FREEGIFT DARI COWAY BERNILAI RM100+ INI AKAN JADI MILIK ANDA 
freegift coway
KLIK SEKARANG
ipay88 coway neo plus
Soalan Lazim Pengguna Coway (FAQs)

TERDAPAT PELBAGAI KEMUSYKILAN TENTANG PEMBELIAN, PERBANDINGAN DAN FAEDAH DARI PELABURAN KESIHATAN COWAY. BERIKUT DIBERIKAN CONTOH-CONTOH PERSOALAN DAN RUNGKAIAN DISEDIAKAN TERKEMUDIAN.

Jawapan: 

Benar terdapat pelbagai jenama terkemuka diluar sana namun teknologi COWAY dan RnD (Research and Development) mendahului jenama-jenama tersebut, 

pengalaman coway lebih gah berbanding jenama terkenal kerana sistem pengkhususan dan penjenamaan adalah tertumpu kepada penapis udara dan air. Kesimpulannya ,COWAY ialah jenama terunggul penapis air anda.

Coway di datangkan dalam pakej servis tahunan, berbanding jenama lain yang anda kadangkala tidak tahu asal usulnya , barangkali servis mereka sangat mengecewakan,

 sya sendiri telah banyak mencuba penapis air pelbagai jenama namun servis yang tidak berkala dan layanan acuh tak acuh menyebabkan saya bertukar kepada COWAY, mmg lah mahal sikit tapi puas hati.

Jawapan:

Jika anda beli cash, anda layak menerima servis dan waranti percuma selama setahun (tertakluk kepada perubahan semasa), waranti termasuk motor, dan semua alat ganti, servis setahun termasuk penukaran 2 filter yang bernilai serendah RM 500 mengikut model.

Beli hutang,atau ansuran, Anda dah tak perlu nak pening kepala untuk mempebaharui servis tahunan kerana harga ansuran selama 5 Tahun , dah di kira sekali dengan waranti dan servis 5 tahun, tiada caj tambahan.

Jawapan:

Saya galakkan guna potongan kredit kad, bulan-bulan dapat point untuk penggunaan kredit kad oleh bank pengeluar, urusan permohonan juga mudah sebab hanya kad pengenalan dan nombor kredit kad diperlukan.

Jika pakai autodebit dari bank, banyak dokumen anda perlukan seperti penyata gaji ,  KWSP , bank statement, sesetengah pelanggan kurang selesa untuk mendedahkan maklumat ini. Namun apalah yang perlu dikhuatiri, semuanya untuk kesihatan anda juga.

Jawapan:

Borang yang lengkap akan dihantar ke pengurusan COWAY biasanya berada di setiap bandar-bandar terdekat anda, setelah maklumat anda di key-in dalam sistem kami, tunggu panggilan dari pihak Bank untuk pengesahan, dan setelah akaun anda disahkan, 

Wakil perkhidmatan kami akan menghubungi anda untuk maklumat lanjut mengenai alamat pemasangan, dan akhir sekali , juruteknik kami yang bertauliah akan menelefon anda menandakan anda akan menikmati perkhidmatan dalam masa terdekat.

Jawapan:

Selagi kampung anda ada akses ke jalan raya , dan ada perkhidmatan perpaipan, anda dapat menikmati kemudahan air bersih dari penapis air COWAY, bagi penapis udara , anda boleh fikirkan cara yang sesuai, namun berani saya katakan COWAY anda bersiaran seluruh MALAYSIA.

Authorized Agent

ejen coway kuantan malaysia

Name : Azlin Alias
Coway ID : 555208
Phone : 601172174377
Email : alim7737@gmail.com

Terms Of Use

 

This is not Coway’s official website. This website is owned by Azlin Alias ( 555208 ) Coway Authorized Health Planner. All information in this website is generated from the official website of Coway Malaysia. Any information different from the official website will not be convicted against Coway (M) Sdn. Bhd.

Open chat
Boleh saya Bantu